Accepta invitatia cerului!

Accepta invitatia cerului!vale

Cele mai frumoase momente sunt cele petrecute langa Dumnezeu. Viata fara Dumnezeu este ca o masina fara motor. Cateodata crezi ca poti si fara, dar singurul loc unde prinzi viteza
este doar atunci cand iti dai drumul la vale. E tentant, senzatii placute, nu i nimeni sa te opreasca. Dar atat de repede ajungi jos. N-ai putut sa te bucuri decat o clipa ca ai ajuns prabusit in vale.

E valea pacatului! E valea neputintei! Inchisoarea sufletului. Ai vrea apoi sa iesi cumva, dar esti
imprastiat. Si chiar daca aduni toate bucatile impreuna, cum vei reusi sa ajungi iarasi pe culme? Aici e punctul culminant! Momentul decisiv! Alegerea trebuie facuta. E usor sa spui ca poti si singur. Aronganta  te impinge acolo pentru ca firea-i razvratita. Cine si-ar calca eul in picioare? Cine s-ar desconsidera?  Cine s-ar vedea slab? Daca am trait atatia ani in vale nu se mai poate adauga inca unul? Este minciuna celui care el insusi s-a razvratit impotriva lui Dumnezeu.

Ce mai ai de ales? Invitatia cerului . Sa recunosti ca viata fara Dumnezeu este o viata pierduta in valea minciunii. Fara El, niciodata nu o sa ajungi pe culme.

Si ce frumos e acolo, pentru ca El te paste intre pasuni verzi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s