Fi omul din spartura!

sparturaFi omul din spartura!

Am ajuns la concluzia ca este posibil pentru un om sa schimbe parerea oamenilor despre tine, dar este imposibil pentru om sa schimbe parerea lui Dumnezeu despre tine. Dumnezeu nu se lasa influentat de nimeni. El cunoaste fiecare om, exact asa cum este el. Parerea Lui Dumnezeu e tot ce conteaza!

Oridecate ori cineva alege sa actioneze in felul acesta, as vrea sa spun ca este sub calauzirea celui rau. Nu te lasa induplecat de sarpele cel vechi, de leul care sta gata sa inghita, de tatal minciunii, pentru ca el este numit Parasul fratilor nostri.

Alegi tu oare sa fi pe aceeasi linie cu intunericul? Alege lumina!

Suntem chemati sa ridicam suflete zdrobite, sa fim binecuvantari unii pentru altii, sa fim o pricina de imbarbatare pentru fratii nostri, sa fim lumini in lume. Scopul luminii este sa straluceasca  in intuneric. Lumina nu se poate ascunde, lumina se vede! Si totusi, atatea suflete care sunt improscate cu noroi, unde este DRAGOSTEA? Atati oameni vorbiti de rau, cand am fost chemati sa avem o vorbire dreasa cu sare. Atati oameni batjocoriti, cand Dumnezeu ne cheama sa fim sprijin. Atatea vesti neadevarate in jur, ne hranim cu ele de multe ori, hranim firea; dar unde este durerea din noi pentru suflete pierdute? Ne bucuram cand cineva trece prin ceva greu. De ce sa fie el mai brav? De ce sa fie el mai sus? Asa ii trebuie!

Unde sunt oamenii din spartura? Putini aleg sa fie acolo. E greu in spartura, nu e placut deloc. Cine ar renunta la comfortul sau? E ilogic. Spartura devine si mai mare si zidul se darama. Ne bucuram apoi de oameni daramati, de suflete zdrobite, dar nu te ai gandit niciodata ca poti si tu sa fi acolo. Ce bine e sa se roage fratii pentru tine, nu i asa?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s